Advies over uw geldzaken met De VoorzieningenWijzer

Veel mensen laten geld liggen of betalen te veel. Gemiddeld tot wel € 500,00 per jaar. Weet u welke regelingen er zijn? Wanneer heeft u recht op extra geld en hoe vraagt u dat aan? Heeft u recht op een toeslag of extra geld voor sport voor uw kinderen? Heeft u de beste zorgverzekering of het beste energiecontract voor uw situatie? Een adviseur van het Financieel Café Ermelo zoekt graag samen met u uit waar u recht op heeft.

Heeft u een laag inkomen? Vaak is er veel mogelijk en kunt u extra geld overhouden. Op www.datgeldtvoormij.nl leest u er meer over en kunt u een aanvraag doen. Na uw aanvraag, neemt een adviseur van het Financieel Café contact met u op voor een afspraak. Het adviesgesprek is gratis en u gaat geen verplichtingen aan.

Voor het maken van een afspraak kunt u ook gelijk contact opnemen met het Financieel Café. De adviseurs zijn bereikbaar op maandag van 18.30 tot 20.00 uur en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Bel voor een afspraak met (06) 82 01 97 03 of mail naar [email protected]​​​​​​​.

Bron: https://www.ermelo.nl/nieuws/advies-over-uw-geldzaken-met-de-voorzieningenwijzer