Bandolino Bewind = Sponsor Haringparty Zeewolde

Voor de 11e maal organiseert Lionsclub Zeewolde de Haringparty Zeewolde. Middelpunt en doel van de Haringparty is de veiling van het Haringvaatje en meerdere bijzondere kavels. De opbrengst gaat naar twee lokale goede doelen: De Groene Schuur en Duo-fiets voor Philadelphia. Bandolino Bewind draagt deze doelen een warm hart toe en heeft zich al sponsor van dit evenement aangemeld.

De Groene Schuur

De Groene Schuur de door jongeren zelf gerunde (“Voor en door Jongeren”) uitgaansgelegenheid waar de jeugd uit Zeewolde al vele jaren op een veilige manier kennis kan maken met het uitgaansleven.
Ben je opgegroeid in Zeewolde, dan ben je vast een keer geweest.
Om het mogelijk te maken dat onze jeugd ook de komende jaren uit kan gaan in ons mooie dorp is groot onderhoud noodzakelijk. Een kostbare onderneming waar wij graag samen met de gemeente, ondernemers en de jongeren zelf ons steentje bijdragen.

Stichting Philadelphia

De missie van Stichting Philadelphia is:
“Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven”
De stichting wil graag een aantal duo fietsen aanschaffen om nog beter aan deze missie te voldoen. Wij dragen hier graag aan bij en hopen met uw steun deze aankoop mogelijk te maken.