Beschermingsbewindvoerder in Almere

Welkom bij Bandolino Bewind

Bij Bandolino Bewind zetten we ons dagelijks in om financiële rust en stabiliteit te bieden aan onze cliënten. Gevestigd in de regio Flevoland, staan onze ervaren en betrouwbare bewindvoerders klaar om u te ondersteunen bij het beheren van uw financiën en het oplossen van schulden. Ons team is gespecialiseerd in beschermingsbewind, een maatregel die wordt ingezet wanneer u tijdelijk of blijvend niet in staat bent uw financiële zaken zelf te regelen.

Waarom kiezen voor Bandolino Bewind?

  • Professioneel en Betrokken: Onze bewindvoerders zijn niet alleen professioneel, maar ook betrokken bij uw persoonlijke situatie. We begrijpen dat elke cliënt uniek is en passen onze diensten aan uw specifieke behoeften aan.
  • Brede Diensten: Naast beschermingsbewind bieden we ook budgetcoaching en schuldhulpverlening aan. Dit zorgt ervoor dat u altijd de juiste ondersteuning krijgt, of u nu behoefte heeft aan tijdelijk financieel beheer of uitgebreide schuldhulp.
  • Veilig en Transparant: Uw financiën zijn bij ons in veilige handen. We werken transparant en houden u continu op de hoogte van uw financiële situatie. Jaarlijks verantwoorden wij ons aan de rechtbank om te laten zien dat wij uw geld goed beheren.
  • Lokale Expertise: Als regionale specialist kennen we de voorzieningen en mogelijkheden in Flevoland en omgeving. Dit stelt ons in staat om u snel en effectief te helpen.

Onze Missie

Onze missie is om mensen te helpen hun financiële problemen de baas te worden en hun leven weer op de rit te krijgen. We streven ernaar om een vertrouwensband op te bouwen met onze cliënten, zodat zij zich ondersteund voelen in hun financiële herstelproces.

Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvend gesprek met een van onze bewindvoerders? Neem dan contact met ons op via Bandolino Bewind of bel ons op +31 36 300 09 32. Wij staan klaar om u te helpen.

In Almere werken we onder meer samen met de gemeente Almere en diverse instanties .

Wil je meer weten over bewindvoering? Kijk eens op deze pagina.

Wil je meer over ons weten of een keer vrijblijvend met één van onze beschermingsbewindvoerders praten, neem dan contact met ons op.

Carolien Spieksma, beschermingsbewindvoerder. Bewindvoerder Rob Kaesehagen - Bandolino Bewind
Carolien Spieksma
bewindvoerder
Rob Kaesehagen
bewindvoerder

Bandolino Bewind
Oogstweg 29-49
3899 BJ ZEEWOLDE

Telefoon: +31 36 300 09 32

Bandolino Bewind is onder nummer 75701421 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.